Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Шабаршин

"Я дуже хочу, щоб його пам'ятали"

переглядів: 9

61-річний Олександр Шабаршин загинув 17 жовтня на Сумщині. Чоловік був диспетчером «Укренерго» і перебував на роботі, коли Росія обстріляла енергооб’єкти області. Електромонтер та водій компанії отримали поранення внаслідок обвалу конструкцій.

Я дуже хочу, щоб його пам'ятали

Олександр Шабаршин працював на підприємстві, яке обстріляли росіяни, 14 років. Продовжував роботу, навіть коли став пенсіонером. А загалом в «Укренерго» працював від початку створення компанії, з 1998 року. Порядний, працелюбний, безвідмовний, кваліфікований – так про нього відгукуються колеги.

«Олександр Шабаршин був на зміні, коли держава-терорист атакувала знову енергооб’єкти Сумщини, – написала Марія Цатурян, співробітниця «Укренерго». – Олександр Володимирович працював для того, щоби в країні було стабільне енергоживлення… Був чудовим фахівцем. Дуже порядною людиною. Жодної зміни не пропустив. Ставився до роботи з сумлінням. Я дуже хочу, щоб його пам'ятали».

У ВО «Свобода» повідомили, що Олександр входив до цієї політичної організації. «Був вірним українській національній ідеї», – написали однопартійці чоловіка.

«Немає в українській мові слів, які можуть висловити весь наш біль і співчуття рідним. Енергетики знають, що кожен робочий день чи ніч можуть бути для них останніми. Із цим знанням і трагічними наслідками доводиться жити їхнім сім’ям», – написала Марія Цатурян.

У загиблого залишились донька та дружина.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Сумська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій