Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Владислав Самойлов

"Його чекало велике майбутнє"

переглядів: 14

32-річний Владислав Самойлов загинув 7 лютого 2024-го у Києві. Того дня вранці російська армія атакувала багатоповерховий житловий будинок у Голосіївському районі. Поруч із Владиславом не стало й домашнього улюбленця – добермана Рема.

Його чекало велике майбутнє

Владислав народився в Одесі. Здобувати вищу освіту поїхав до Києва. Працював фінансовим директором в ІТ-компанії. Любив велоспорт, лижі, сквош. Обожнював собак. Мріяв мати дітей. Вони із дружиною Оленою якраз очікували народження маляти.

Владислава пригадують цілеспрямованим, амбітним. Людиною, яка вміла підтримати, своїм досвідом і знаннями допомагала іншим.

«Кожен, хто був близький із Владиславом, згадують, як суттєво він вплинув на їхнє життя. Він був висококваліфікованим фахівцем та позитивною, яскравою особистістю, яка своєю харизмою і гумором підкорювала інших. Владислав поєднував в собі унікальні риси – був відкритий до світу і любив життя, надзвичайно турботливий і люблячий чоловік, син і чудовий друг. Це людина, яка думала і переживала за інших більше, ніж за себе. Його чекало велике майбутнє», – розповіла дружина Олена.

У Владислава залишились мати, дружина і безліч друзів та знайомих.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій