Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Терещук

"Ховалися від обстрілів у піцерії, але вона почала горіти"

переглядів: 12

Життя Ігоря Терещука відібрав російський авіаудар по будинку на вулиці Центральній, 359 у Бородянці Київської області. 2 березня 2022 року він із дружиною і сином були там у друзів – родини Пісковців.

Ховалися від обстрілів у піцерії, але вона почала горіти

Унаслідок того обстрілу загинули більше двох десятків людей. Поряд із Ігорем загинули дружина Ілона та син Олександр. Не стало також подружжя Валерія та Людмили Пісковців з донькою і бабусею.

«Батьки і брат ховалися від обстрілів у піцерії, але вона почала горіти, тому вирішили піти до друзів на Центральну, 359. У них там було світло, планували зарядити телефони… Самі ж жили неподалік, за 50 метрів на тій же вулиці в п'ятиповерховому домі, який залишився цілим», – розповіла донька Марина Сапсай.

Ігореві Терещуку було 44 роки. Він родом із міста Лисичанськ Луганської області. Ще у дитинстві переїхав до Бородянки на Київщину. Понад 20 років працював у Чорнобилі оператором очисних споруд. Обожнював займатися спортом, зокрема любив грати в настільний теніс та футбол.

«Тато був неймовірно доброю людиною. Мав багато друзів та з усіма вмів знаходити спільну мову», – розповіла дочка Марина.

Ігоря Терещука поховали на кладовищі в Бородянці незадовго після того, як ЗСУ звільнили Київську область від окупантів. У нього залишилися донька, зять, онук і онучка, а також старший брат.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бородянка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій