Добрий день! Мене звати Михайлик, мені 10 років. Навчаюсь у 5 класі і вже відвідую секцію з футболу. Наразі живу в м. Кам'янське з мамою і собакою Моллі (порода Джек Рассел тер'єр). Ще в мене є два котика і рибки,  ми їх теж вивезли зі Степногірську,  але вони залишилися жити з бабусею у Запоріжжі. Ми б залюбки теж жили у Запоріжжі, але в минулому році біля нас прилетів снаряд, і мама сказала, що треба виїзджати. Слава богу всі живі.

Ми жили у маленькому селищі Стерногірську, але там стало дуже громко і страшно. І ми переїхали до м. Запоріжжя. Все було добре, я знайшов нових друзів. Але коли почали летіти бомби по центру міста, а ми жили дуже близько, було дуже страшно. Кожну ніч я спав у коридорі. І в один момент мама сказала, що ми переїжджаємо. Тепер тут спокійно і більш-менш безпечно. Дякуючи нашим воїнам.

Хотів би попросити, щоб Св. Миколай захистив та обігрів всіх наших воїнів. Щоб якнайшвидше настала перемога! А я для себе, якщо можна, то футбольного м'ячика і цукерки. Дуже дякую тобі, Св. Миколаю, за всі твої добрі справи!!! Дуже вірю в тебе!