Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Володимирівна Огородник

«Хотілось би забути ці сім років та не згадувати більше»

переглядів: 285

Щасливе життя Тетяни Володимирівни, з приходом війни змінилося, її чоловік загинув в армії. Коли почалася стрілянина і літали гуркочачи снаряди – було дуже страшно і люди сиділи у підвалах. Стало дуже небезпечно перебувати у рідному місті, розповідає жінка – «Поруч до сусіднього під'їзду потрапив снаряд і розірвався. Без води сиділи, носили воду. У нас зараз немає безпеки, бо не знаєш, у який момент, де вибухне. Ми просто живемо поряд з усіма цими лініями і наш будинок виходить на Горлівку. У нас з балкона, ми живемо на дев'ятому поверсі, видно Донецьк, Горлівку та Макіївку. І не знаєш, у який момент пролетить якийсь шалений снаряд». Люди втратили роботу та їх життя перетворилося на виживання. Тетяна Володимирівна вдячна благодійним фондам за добру допомогу у цей нелегкий час – Від Рината Ахметова ми отримували весь час гуманітарну допомогу. То була хороша допомога. І борошно, і олія, продукти харчування, дуже допомогли нам». Люди втомилися від військової обстановки і чекають на мир і стабільність, щоб жити в нормальних умовах, а не виживати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 психологічні травми обстріли втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода здоров'я робота малозабезпечені перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій