Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Іллівна

«Ми поневірялися по всій Україні, і за кордоном були, але все-таки додому повернулися»

переглядів: 428

Ірина носила під серцем дитину, коли почалися обстріли. Вони з чоловіком стали переїжджати від одних родичів до інших у пошуках безпечного місця, а врешті-решт повернулися додому.

Це було в 2015 році. Перше бомбардування в нашому місті почалося рано вранці 21 липня, я була на восьмому місяці вагітності. Ми прокинулися, відразу паніка. Ховатися ніде було, побігли до сусідів. Потім перебили нам газ, і ми переїхали до батьків чоловіка. А потім поневірялися і по Україні, і за кордон їхали, зрештою повернулися додому.

У моїх батьків будинок від обстрілів постраждав, їм благодійний фонд допоміг дах відновити. Це дуже велика допомога була.

Ми поневірялися по всій Україні, і за кордоном були, але все-таки додому повернулися

Дуже хочеться, щоб війна закінчилася, відкрилися кордони, і ми могли бачити родичів. У нас багато рідних живуть в Донецьку, моя мама там залишилася, дуже скучили.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2015 2021 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій