Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Дякувати всім захисникам – місто відстояли!"

переглядів: 36

Мене звуть Олена Анатоліївна. Ми переселенці. Психологічно дуже тяжко... Ще коли біля тебе кордон з рашистами – кожну секунду в напрузі.

22 лютого - це був мій день народження... Ми були в підвалі з донькою. Молилися і мали надію, що це не війна ...а потім літаки...танки в місті...і страх окупації. Ну, дякувати всім захисникам – місто відстояли!

Я рано вранці прокинулась від дзвінка, і крикнула в слухавку: як війна??? І дитина прокинулась – і так і дізналась. Плакала дуже. Кожен день, поки була авіація, був найстрашнішим. Але я запам'ятала 26.02.22, коли авіабомби скидали на місто. А ще росіяни нам розбомбили центр міста. Це було в ніч з 7 на 8 березня 2022 року.

Всі в місті допомагали один одному (прості люди).

Як реліквію, зберігаю крест з дерева (маленький), він привезений з Єрусалиму. І маленький молитвослов, який в підвалі читала моя донька. Це наш оберіг по сьогодні.

Доньці Марії зараз 12 років. Я хочу її відволікти від цього жахіття. Хочу, щоб з нею попрацювали досвідчені психологи.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Охтирка 2022 2024 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій