Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Дуже сумую за своїми іграшками, які залишилися вдома, в моєму рідному Херсоні"

переглядів: 92

Привіт, Святий Миколай! Мене звуть Софія, мені 8 років.

Я родом з прекрасного міста Херсон, зараз це місто Герой, адже на його долю випало багато випробувань.

На даний момент, я проживаю в місті Одеса, яка вважається перлиною нашої могутньої держави.

Мені тут дуже подобається, я побачила багато прекрасних скверів та парків, а ще в Одесі надзвичайно гарна архітектура, яка вражає своєю давньою історією...

Тут я знайшла собі чудову подругу, її звуть Дарина, у неї довге чорняве волосся, а у мене світле, тому ми з нею як день і ніч, доповнюємо один одного, нам дуже весело разом...

Я вдячна своїм батькам за любов та підтримку в такий тяжкий час для нашої країни та нашого народу.

Вони мене надзвичайно люблять, намагаються компенсувати місяці проведенні в окупованому місті. Віддали мене в танцювальний клас, адже до війни я займалася танцями, це моє улюблене хобі.

Ще в мене є маленький братик Кірюшка, йому один рік і три місяці, він дуже кумедний та кмітливий, я його дуже люблю, та завжди допомагаю мамі його виховувати, я для нього найкраща няня.

Сімейне тепло та затишок в родині допомагають мені в ці тяжкі часи, разом все подолаємо.

Але мені надзвичайно не вистачає своєї школи, вчителя, однокласників, які роз'їхалися в різні куточки нашої країни... А ще дуже сумую за своїми іграшками, які залишилися вдома, в моєму рідному Херсоні.

Але я вірю в наших янголів охоронців, наших ЗСУ, завдячуючи їм, у нас все добре, я вірю в те що ми обов'язково здобудемо перемогу та повернемося в рідні домівки.

Святий Миколаю, я знаю що ти справжній чарівник, хочу попросити у тебе подарунок для себе і молодшого братика... Я дуже мрію про конструктор лего на тематику Гаррі Поттер. Я передивилася всі частини даного фільму, захоплююся головним героєм, його мужністю та добрим серцем.

А для братика хочу попросити розвиваючу іграшку, він полюбляє крутити все що попадається під руки, також любить гратися автівками, не дивлячись на його маленький вік.

Але я знаю що сани Святого Миколая не безмежні, тому я буду рада будь-якому подаруночку від тебе... Я завжди допомагаю своїй матусі у домашніх справах, вчуся теж добре, ще моя мама завжди говорить що я слухняна дівчинка, але ж ти і так все знаєш і бачиш.

Для своїх рідних хочу попросити здоров'я та щастя, це найзаповітніша мрія моєї матусі, а ще для всіх людей миру та надії на краще майбутнє. Ти Чудотворець, я вірю що наші мрії обов'язково здійсняться...

Тобі хочу побажати, щоб вчинки людей ніколи тебе не засмучували і твої добрі справи були виправдані.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 Текст Історії мирних діти переїзд Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій