Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Олегівна Харасик

"Дуже страшно було, коли над нами літав ворожий літак і скидав бомби"

переглядів: 54

Збиралась на роботу, вже вийшла з будинку, але надійшло повідомлення про те, що навчальний процес припинено і всім співробітникам слід залишатися вдома. Дуже страшно було, коли над нами літав ворожий літак і скидав бомби. Ми з родиною переховувалися у льосі. У перші дні війни були великі черги за хлібом, іншими продуктами. Неможливо було зняти гроші з карткового рахунку, займали черги до супермаркетів з шостої ранку, щоб на касі зняти гроші та купити продукти. Я втратила роботу під час війни, ще й була єдиним годувальником у родині, чоловік та син мають інвалідність. Приємним моментом було, коли нам привезли дуже гарну гуманітарну допомогу від БФ. До війни 30 років працювала у закладі вищої освіти, останні 20 років - викладачем. Щодня про війну нагадує зруйнований будинок неподалік від мого помешкання, у нього влучив ворожий снаряд.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я робота перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій