36-річний Олександр Горгуль загинув проти ночі 22 березня 2023 року, коли російська армія атакувала Київську область безпілотниками. Обстріли частково зруйнували 4-й та 5-й поверхи двох гуртожитків і навчальний корпус професійного ліцею в місті Ржищів. Там тоді загинули 9 людей.

Дуже шкода втрачати таких людей

Олександр із дружиною та сином мешкали в одному з цих гуртожитків. Сім'я не встигла спуститися в укриття. Дружина і син загиблого отримали важкі поранення. Квартира родини зруйнована.

Олександр народився в місті Єнакієве Донецької області в сім’ї шахтаря. У 2009 році переїхав у Ржищів на Київщину. У 2012-му закінчив Донбаський державний технічний університет.

Працював майстром цеху на заводі «Радіатор» у Ржищеві. З червня 2022-го був машиністом ДВА на Трипільському пакувальному комбінаті в місті Українка Київської області. У вільний час любив відпочивати на природі, збирати гриби.

«Ми з Олександром працювали на заводі майже два роки. Він був чудовою людиною. Комунікабельний, лояльний, позитивний, чесний, справедливий. Завжди запитає: як ти? Завжди вислухає, підтримає. Яка б не трапилася халепа на роботі – допомагав вирішити та ще й умів це робити з гумором. Із ним ніколи не було сумно. Порядний сім'янин, прекрасний батько і чудовий товариш. Дуже шкода втрачати таких людей», – сказала колега Олександра Юлія Москаленко.

Олександра Горгуля поховали на центральному кладовищі міста Ржищева.

У загиблого залишилися дружина та син.

Історія з instagram каналу Victims of russia.