Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аліна Леонідівна

«Довго донька боялася будь-якого звуку»

переглядів: 65

Коли прийшла до нас війна, я була вагітна на 5 місяці. Почалися обстріли, постійні сирени. Коли був обстріл неподалік нашого будинку, старша донька перелякалася так, що в очах полопалися капіляри. Після того на кожну сирену була сильна істерика, після якої було тяжко її заспокоїти. Ми вирішили виїхати з міста. Довго донька боялася будь-якого звуку.

Найважчим для нас було покинути дім, а для доньки те, що друзі далеко, спілкуватися ні з ким. У неї часто бувають сльози, що з нею ніхто не спілкується, бо вона ВПО, що друзі далеко. Бува таке, що я навіть не знаю, що робити в таких випадках.

Донька стала свідком обстрілу міста. Це сталося на початку війни. Дитина була вдома і отримала сильну психологічну травму.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій