Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Анатоліївна Кірсанова

«Довгий час я себе переконувала, що потрібно просто потерпіти»

переглядів: 100

Коли почалась війна, стало дуже неприємно на душі. У нас з чоловіком маленька п'ятирічна дитина, тому у квітні ми вирішили виїхати до батьків у Сумську область. Нам сказали, що потрібно евакуюватися. У Мирнограді постійно вили сирени, життя дуже змінилося у порівнянні з довоєнним. У нас були заощадження, була можливість виїхати, тому ми наважились.

У перші дні війни була паніка, але я до цього ставилася по-філософськи. Головне, щоб був хліб і продукти першої необхідності.

Потім усе поступово почало налагоджуватися. Я себе переконувала, що потрібно трохи потерпіти. Тим більше, що були запаси продуктів і медикаментів.

Син хоче додому, скучив за своїми друзями, за школою. Але є і позитивний момент у всьому цьому – ми більше проводимо часу один з одним. Дуже допомагає спілкування з людьми, воно відволікає від проблем. Люди нас тут прийняли добре.

Щоправда роботи немає, отримуємо допомогу як ВПО. Завдяки чоловіку у нас все добре.

Хочеться додому. Вірю в те, що буде Перемога, ми повернемося і життя налагодиться. Сподіваюсь, що це станеться до літа. Майбутнє буде гарним. Люди згуртуються і стануть добрішими один до одного.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирноград 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота діти внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій