Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Валеріївна

«Дитина бачила цей жах, вбитих людей, зруйновані будинки…»

переглядів: 63

Через війну зруйноване рідне місто. Шокувала загибель багатьох знайомих людей. Був страх за родину під час авіанальотів та бомбардувань. Інформаційна ізольованість. Життя в підвалі без можливості приготувати теплу їжу та воду. 

Найбільш важке та шокуюче для мене те, що дитина бачила цей жах, вбитих людей, зруйновані будинки поруч з нашою хатою. Дитина бачила смерть свого дідуся та разом з нами ховала його в садочку. У нас був паралізований батько. Через нестачу ліків в холодному домі з вибитими вікнами в березні 2022 р. він помер, поховали його прямо у дворі свого будинку під черешнею.

Ми виїхали з мінімумом речей. Дитина бачила зруйновані хати сусідів, смерть дідуся, пережила з нами дуже важку дорога, щоб виїхати з Маріуполя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій