Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Миколаївна Сосна

«Діти чули і танки, і гради, і автоматні постріли: досі бояться кожного звуку»

переглядів: 74

Я мешкала у прифронтовій зоні разом з чоловіком та чотирма дітьми. Наступного дня після початку ворожих дій, мій чоловік пішов як доброволець захищати Україну. Ми не захотіли залишати свою оселю, бо вірили, що наші хлопці не дадуть їм нас скривдити.

Шокувало те, що на нас напали та почали убивати усіх підряд. Найважче було з дітьми, бо вони чули і танки, і гради, і автоматні постріли. Досі дитяче серце боїться кожного вистрілу.

Ми також зазнали нестачу води, коли підірвали Каховську греблю. Ми були без води, але закупили її для дітей. Слава Богу, що все уже минуло, і нам почали подавати воду. Зараз все добре.

Ми живемо однією дружною родиною. Війна зблизила нас з чоловіком ще більше. Коли він приїхав у відпустку, діти зустрічали його з сльозами і кричали: "Папа приїхав до нас!". І хвалилися, що у них тато герой, він захищає нас.

Я зараз перебуваю у декретній відпустці по догляду за дитиною. Наша собака завжди попереджала нас про прильоти. Вона наш талісман.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій