Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина

«Діти мріють про мир. Це головна мрія усієї країни»

переглядів: 743

Раніше було набагато краще. Під час війни пережили багато стресів, і це спричинило проблеми зі здоров'ям. 2015 року ми переїжджали в інше місто, але повернулися додому.

Коли військові дії почали наближатися до Світлодарська, нас відпустили з роботи додому, а дітей зі школи. А ввечері ми вже почули. Потім були щоденні стреси.

Було дуже багато моментів, які ми хотіли б забути та не згадувати. У нас припинилося вільне пересування. Фінансовий стан теж був кращим до війни. Ми вже не можемо дозволити собі відпочивати на морі, хоч раніше їздили туди щороку. Нема стабільності. Раніше ми брали кредит у банку на машину, а зараз немає жодної сталості та впевненості. Ми живемо одним днем. Тут кожен пережив погані моменти.

Мрію про мир. Моя робота пов'язана з дітьми, і ми нещодавно відзначали Міжнародний день миру. Діти також мріють про мир. Це, мабуть, найголовніша мрія усієї країни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2015 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти 2015 переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта здоров'я
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій