Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Зінаїда Пімонівна Зубова

«Нас обстрілювали з чотирьох сторін»

переглядів: 533

До війни діти були поруч, а зараз роз'їхалися, і я лишилася сама. Ми жили та якось довіряли один одному, а зараз люди змінилися.

Ми жили в Магаданській області, а 1991 року приїхали сюди. Під час бойових дій я виїжджала до сина до Магадану, але довго там не змогла перебувати та поїхала.

Ми зрозуміли, що все змінилося, бо до нас у будинок потрапив снаряд і ми з сином упали на підлогу. Потім бігали і ховалися у підвалі, не було світла та газу. Нас обстрілювали із чотирьох сторін.

Дуже хочеться про все забути і не згадувати, щоби більше ніколи не стріляли і нам не довелося бігати і ховатися. Хочеться, щоб ми жили мирно.

Я на пенсії, але зараз пішла працювати двірником, тримаю городик. Працюю, доки ноги носять. Син живе у Росії, але він не може до мене приїхати. Другий син живе у Києві, приїжджає на два-три дні та їде. Дуже хотілося б, щоб діти та онуки були поруч.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій