Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дмитро Черненко

«Держава має створити всі умови для того, щоб у громадян виникала вмотивованість у розвитку країни»

переглядів: 27

Черненко Дмитро, учень 9 класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 імені В’ячеслава Чорновола Черкаської міської ради Черкаської області

Вчитель, що надихнув на написання есе - Туренко Вікторія Валентинівна

Моя Україна майбутнього

Кожен українець уявляє Україну майбутнього по-різному. Але, напевне, всі прагнуть лише одного – миру в країні. Сьогодні для мене і для більшості українців мир – це перемога у війні, мирне життя та спокій у державі. Протягом багатьох віків Україна страждала від численних війн, які не давали спокою ні державі, ні народу. Вони терзали землю, проливали кров невинних. Тому всі українці прагнуть, щоб це закінчилося і ніколи не почалося знову.

В України великий потенціал до розвитку. Починається етап, коли кожен громадянин може розвиватися і втілювати свої мрії в життя.

Я хочу, щоб всі люди мали права і свободи, були рівні в суспільстві та прагнули до самодостатності. Головними в суспільстві майбутнього мають стати: повага один до одного, відповідальність перед суспільством, толерантність.

Держава має створити всі умови для того, щоб у громадян виникала вмотивованість у розвитку країни. А саме, потрібно покращити освітню систему, соціальне забезпечення, податкове законодавство, підвищити рівень життя.

В свою чергу суспільство повинно виконувати порядки і норми, дотримуватися законів та моральних засад життя. На мою думку, тоді в Україні буде стрімко розвиватися економіка, розцвітатиме мистецтво і культура. Наша  країна стане однією з найважливіших у світі, тому наука буде на досить високому рівні. Після закінчення війни я буду активно приймати участь у відновленні України та докладатиму для цього всі сили.

Я сприятиму розвитку країни, буду завжди вшановувати подвиг наших воїнів – героїв та людей, які працювали на благо країни, спрямовуватиму зусилля для підтримки їх гідного життя, а також робитиму все можливе для майбутніх поколінь.

Я вважаю, що єдність і незламність - сила української нації. Саме тому нас чекає щасливе та мирне майбутнє.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Черкаси 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій