Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Миколайович Півень

«Було пряме влучення авіабомби в будинок, у підвалі якого ми ховалися»

переглядів: 1007

«Тіла, розкидані проспектами, дворами, розбомблені будинки, діти, вбиті авіабомбами, і це все лежить на вулицях – це те, що бачив сам», - згадує житель Маріуполя Сергій Півень.

Він розповідає, як спочатку місто обстрілювали з артилерії, а потім до обстрілу підключилася авіація. Було дуже боляче бачити, як у місті на вулицях лежали тіла мирних городян, дітей.

У будинок, у підвалі якого він із сім'єю ховався, було пряме влучання авіабомби. Люди виживали у буквальному значенні слова. Їсти готували на багатті, воду набирали з калюж і розтоплювали сніг.

Обстрілами зруйновано підприємство Сергія та пограбовано магазин його дружини. Ризикуючи життям, чоловік дивом вивіз родину з оточеного міста.

Було пряме влучення авіабомби в будинок, у підвалі якого ми ховалися

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода робота Обстріли Маріуполя їжа обстріли "Азовсталі"
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій