Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Сергіївна Дех

«Було дуже важко, але життя змусило бути сильнішим»

переглядів: 288

«Мені сусіди сказали, що розпочалася війна. Я спочатку не повірила» – розповідає про події 14-го року, Ірина Дех. Жінка приїхала з Одеси додому, і була шокована тим, що відбувалося навколо. Після одного з обстрілів уламками перебило газову трубу, і сім'я кілька днів сиділи без газу.

Ірина сама виховує трьох дітей, і у важкі часи, коли вона не мала роботи, змогла прогодувати їх, лише завдяки гуманітарній допомозі від фонду Ріната Ахметова.

Найстрашнішим моментом для жінки та її дітей був епізод, коли їхній будинок потрапив під обстріл. Тоді дуже пошкодило дах. Діти Ірини дуже злякалися, а у десятирічної доньки, тієї ночі, посивіло волосся. Все це дуже вплинуло на психічне здоров'я дітей, і ці проблеми довелося опрацьовувати з психологом.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новгородське (нині Нью-Йорк) 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти перший день війни 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій