Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Борис Кучерявий

"Борис загинув на подвір'ї свого будинку"

переглядів: 38

62-річний Борис Кучерявий загинув на подвір'ї свого будинку, що на вулиці Казанцева у Маріуполі. Його життя відібрав російський обстріл 17 березня 2022 року.

Борис загинув на подвір'ї свого будинку

Борис народився і мешкав у Маріуполі. Працював у Маріупольському міжрайонному відділі Управління поліції охорони Донеччини. Був охоронником різних об’єктів та громадської безпеки. Його пригадують сумлінним і чесним колегою.

40 років життя Борис присвятив ще одній улюбленій справі – своїй пасіці. Також він дуже багато читав і гарно малював. Мав чудову сім'ю.

«Борис Іванович був добрим і працьовитим, завжди виконував свою роботу. Це людина честі та слова», – сказав про колегу начальник поліції охорони Донеччини, полковник поліції Олександр Барабаш.

У Бориса Кучерявого залишилися дружина Ольга, дві доньки та двоє онуків. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій