Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Анатолійович Савченко

«Багато людей повернулося у Слов’янськ»

переглядів: 130

Сергій Анатолійович дуже сумує за своєю сім’єю, яка виїхала зі Слов’янська у квітні й ще досі не повернулась

Під час війни найважче було жити без дружини та дітей. Скучив за ними. Вони виїхали восьмого квітня, і ми досі не бачилися. Це дуже важко.

Медикаментів я взагалі не приймаю навіть коли хворію, тому проблем з їхньою наявністю у мене немає. Я стараюсь про імунітет дбати, тому медикаменти мені не потрібні. Продукти, на щастя, є.

Людей багато поприїжджало. П’ятдесят відсотків міста, мабуть, точно повернулося назад.

Раніше дружина працювала у казначействі. Зараз вона навіть якщо захоче, то не може працювати, бо у Слов’янську воно не працює.

Я не знаю, коли закінчиться війна. Ми ж воюємо з великою країною, і здаватися вона не збирається. Не знаю, якщо Путіна хтось вб'є, може швидше закінчиться, але там це робити не поспішають. Так що не сильно оптимістичні в мене думки.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Слов'янськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій