Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Качук

«Артобстріли зруйнували сусідні будинки, а згодом і в нашому винесло всі вікна і двері»

переглядів: 333

Від початку війни до 16 березня ми з чоловіком і донькою жили вдома, у Маріуполі. Постійні бомбардування зруйнували сусідні будинки, в наш дім теж влучив снаряд, від чого повилітали вікна й двері.

Було дуже страшно, особливо після сьомого березня, коли обстріли посилились. Самостійно виїхати з міста ми не могли, бо чоловік після ДТП має інвалідність. Виживати було дуже важко.  

Нам пощастило евакуюватись під страшними обстрілами і дістатись до Прилук на Чернігівщині. Спочатку було спокійно, а згодом і це місто зазнало обстрілів, які одразу навіяли негативні спогади.

Ми залишилися без рідного міста, житла, рідних та друзів, без роботи і можливості забезпечити сім’ю. Наша одинадцятирічна донька досі боїться гучних звуків і гулу літаків. Щоб її заспокоїти, ми намагаємось весь час триматись разом. Багато позитиву додає наша собака, яку ми забрали з собою із Маріуполя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло робота діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій