Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Матвій Колесник

"4 місяці були в окупації, складно було і страшно"

переглядів: 59

Ми живемо втрьох: я, мама і бабушка. В цьому році пішов у школу, в тому році навчався онлайн. Тата я не знаю, знаю що він є і як його звати.

Коли виїхали було трохи складно, бо в Хмельницькому раніше не були. Зараз вже адаптувалися. 4 місяці були в окупації, складно було і страшно, особливо на початку коли полиці всіх крамниць були пусті, все позакривалося, банки і банкомати не працювали. Російська техніка їздила по місту вільно, вони ходили всі озброєні. Коли почали завозити продукти, були величезні черги, і завозили мало. Слава Богу волонтери допомогли виїхати, бо інші брали великі гроші за це.

Я займаюся футболом, люблю футбол, хочу собі нові гетри, форму, рюкзак для того, щоб ходити на тренування. Дуже буду радий отримати ці подарунки. Дякую вам. У мене 36 розмір, зріст 146.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Енергодар 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти їжа окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій