Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Зобенько

"Як вберегти учнів закладу і членів колективу від небезпеки?"

переглядів: 195

Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Тетяна Зобенько

Посада директор Лецьківського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів – закладу дошкільної освіти Циблівської сільської ради Бориспільського району.

«Вранішній телефонний дзвінок розділив дійсність на «до» і «після»... Перші питання, які виникли в моїй голові: як вберегти учнів закладу і членів колективу від небезпеки? Як не посіяти паніку серед батьків, дітей і працівників? Як зуміти організувати навчальний процес в екстремальній ситуації?

З першого дня воєнного стану ми запрацювали за дистанційною формою навчання, адже механізм вже знайомий: вподобані навчальні платформи, відпрацьовані форми контролю, налагоджені зв'язки з батьками в соціальних мережах.

Вся наша шкільна родина намагалася як могла допомогти і бійцям, і тимчасово переселеним людям: ми організували прихисток в приміщенні закладу, займалися продовольством, створювали мотиваційні відеоролики, пекли на Великдень пасочки для наших славних воїнів.

Бачу сьогодні, що надзвичайно хороших дітей навчила наша школа, адже саме вони так сильно бережуть волю і незалежність своєї неньки. Дякую вам за це, наші любі випускники!

Ми вистоїмо, маючи таке військо, такий народ, таку жагу до перемоги, таке бажання бути вільними!

Ми продовжуємо вчитися і навчати, адже ми маємо велику місію – і це завдання нашого фронту, кожного учня і кожного вчителя – боронити власну історію, зрощувати найкраще у майбутньому України – наших безцінних дітях».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій