Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ніна Петрівна Бондаренко

"У нас і ринок розбомбили, і центр міста, і магазини розграбовані"

переглядів: 489

“Голова стала білою. Я посивіла за тиждень”, - розповідає Ніна Бондаренко із Полог. Каже, що в перший же день війни снаряд упав за 30 метрів від її будинку. Уламками вибило вікно, побило паркан і розбило газову трубу. Ще тиждень вона бігала під час обстрілів у підвал, а потім зрозуміла, що не витримує такої напруги і вирішила виїхати до дітей у Запоріжжя. Вона найняла перевізника за 1000 гривень та доїхала до обласного центру. Говорить, що зараз такі перевізники користуються ситуацією та виставляють велику вартість за свої послуги.

Її чоловік не захотів їхати до дітей і залишився у своєму домі. Наразі йому теж доводиться бігати до підвалу, бо снаряди вже почали потрапляти до будинків сусідів.

У нас і ринок розбомбили, і центр міста, і магазини розграбовані

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій