Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Єлизавета Миколаївна Батрак

"Дочка дуже сильно плакала, істерики в неї були"

переглядів: 298

“У нас були сильні обстріли і сидіти вже було нестерпно. Діти дуже боялися”, - розповідає Єлизавета Батрак із Гірника. У їхньому будинку було обладнано підвал, але в нього практично не спускалися, а перечікували бомбардування у коридорі або у ванній. Особливо важко обстріли переносила донька жінки. У дівчинки починалися істерики, і вона постійно просила батьків, щоб ті виїхали з рідного міста. У населеному пункті позакривалися всі магазини та аптеки і сім'я вирішила виїхати до Запоріжжя. Виїжджали своєю машиною, але часу зібратися не було, тому взяли з собою документи та найнеобхідніші речі. Коли приїхали до обласного центру, то було дивно, що там життя тече своєю чергою – магазини відкриті, люди живуть, незважаючи на те, що йде війна.

Дочка дуже сильно плакала, істерики в неї були

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гірник 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари робота сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій