Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

У Чернівцях та у Кривому Розі дітлахи з Маріуполя отримали новорічні подарунки від Фонду Ріната Ахметова
11.12.2023

Традиційні зимові подарунки від Фонду Ріната Ахметова продовжує отримувати малеча, позаду в якої вимушена евакуація та облаштування в новому місті. Новорічно-різдвяним пакункам з сюрпризами вже радіють хлопчики й дівчатка із Маріуполя, які тепер живуть у Чернівцях та у Кривому Розі.

У Чернівцях та у Кривому Розі дітлахи з Маріуполя отримали новорічні подарунки від Фонду Ріната Ахметова

Загалом святкові зимові подарунки для дітей Фонд Ріната Ахметова передав до центрів підтримки «ЯМаріуполь» у 16 містах України.

Фонд уже понад 20 років дбає про те, щоби українські дітлахи мали змогу переконатися: дива — існують. За цей час у новорічній акції «Рінат Ахметов — Дітям» взяли участь більше мільйона хлопців та дівчат.

У рамках акції Фонд проводить святково-пізнавальні заходи для дітей, які найбільше потребують підтримки. Зокрема, вітає з новорічними святами дітей, які живуть в інтернатах, дитячих будинках сімейного типу та у прийомних сім’ях.

Зимовими святами допомога не обмежується. Так, у рамках програми «Рінат Ахметов — Дітям»:

— хлопці й дівчата відпочивають, оздоровлюються та отримують нові знання на змінах «Блогер Кемпу», який проходить на Закарпатті для дітей, постраждалих від війни;

— діти до 7 років з вадами слуху отримують суперсучасні слухові апарати, які підлаштовуються під особливості дитини;

— діти, яких було поранено або травмовано внаслідок бойових дій, проходять лікування та реабілітацію у санаторіях, забезпечені Фондом.

До того ж Фонд Ріната Ахметова цілий рік надає дітям можливість зробити самостійні кроки у майбутнє. Проєкти для дітей і підлітків дають знання та поради щодо мотивації до саморозвитку, допомагають віднайти професію своєї мрії, розвинути впевненість у собі тощо.

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію