Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

«Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України»: підсумки другої зміни цьогорічного літнього табору
29.08.2022

Свіже гірське повітря, активний відпочинок, майстер-класи, тренінги та психологічна реабілітація — так пройшов новий сезон проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України».

Цього року проєкт розширив свої кордони, зібравши хлопців та дівчат із регіонів України, які найбільш постраждали від війни. Одним із головних нововведень другої зміни табору стало те, що разом із дітьми відпочивали та проходили психологічну реабілітацію дорослі члени родини.

За словами психологині Фонду Людмили Ібрагімової, люди, які пережили сильний стрес, іноді відчувають себе дуже самотніми. У літньому таборі вони розуміють, що не залишилися наодинці зі своєю бідою, адже психологи Фонду допомагають їм побачити майбутнє й рухатись далі.

Серед учасників проєкту — харків’янка Віта та її діти Ілля та Олександра.

«Ми дуже вдячні Фонду Ріната Ахметова. Зважаючи на обставини, ми би не змогли поїхати у інше місце, а тут мої діти можуть заспокоїтись та відпочити від вибухів і війни», — ділиться Віта.

Сьогодні Рінат Ахметов — єдиний благодійник в Україні, який системно й масштабно допомагає дітям. За час існування цього проєкту професійну психологічну допомогу та оздоровлення отримали понад 4600 дітей зі всієї країни. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» за 17 років підтримку отримали понад 5 млн дітей.

«Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України»: підсумки другої зміни цьогорічного літнього табору

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію