Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

«Наша задача — навчити жити далі»: психологи Фонду Ріната Ахметова проводять групові консультації
06.07.2022

З 27 червня мобільні бригади психологів Фонду Ріната Ахметова проводять безкоштовні групові консультації на тему «Як подолати стрес під час війни», орієнтовані на переселенців із гарячих точок країни. Зустрічі проходять у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Наша задача — дати людині зрозуміти, що під час війни стресовий стан є нормальним і показати, як з цим станом жити й бути надалі», — каже кандидат психологічних наук Леся Залановська, кризова психологиня Фонду Ріната Ахметова.

Безкоштовні групові консультації проводять психологи мобільних бригад проєкту «Подолати», який реалізується в рамках Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова. Зустрічі вже відвідало понад 300 людей.

Актуальну інформацію щодо дат і місць проведення консультацій ви можете дізнатися у наших соціальних мережах або на безкоштовній гарячій лінії 0 (800) 509 001.

Від початку війни психологічну допомогу від Фонду отримали понад 86 000 жителів країни. Задля цього 250 психологів пройшли навчання Фонду Ріната Ахметова з курсу «Травма війни».

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію