Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

Наймасштабніша новорічна акція: Фонд Ріната Ахметова привітав дітей України святковими шоу та подарунками
26.12.2022

Фонд Ріната Ахметова продовжує дарувати свято дітям України. Загалом подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають понад 90 тисяч дітей у різних куточках України. 

Наймасштабніша новорічна акція: Фонд Ріната Ахметова привітав дітей України святковими шоу та подарунками

За час проведення цьогорічної Акції «Рінат Ахметов — Дітям» Фонд вже влаштував казкові новорічні шоу та передав подарунки дітям, які наразі мешкають у Києві, Чернівцях, Черкасах, Івано-Франківську та Запоріжжі.

Окрема увага Фонду Ріната Ахметова цьогоріч приділена хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.

Фонд системно доставляє допомогу до українських громад, мешканці яких перебувають у складній гуманітарній ситуації. Цього разу жителі Донеччини отримали майже 4 тисячі продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова, кожен з яких містить дитячий новорічний подарунок.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.

Усього для мешканців України у 2022 році буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів». 

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію