Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

Фонд Ріната Ахметова: як у декілька кліків отримати сертифікат про участь у творчому конкурсі есе «Один день»
10.11.2021

Фонд Ріната Ахметова: як у декілька кліків отримати сертифікат про участь у творчому конкурсі есе «Один день

 

Фонд Ріната Ахметова висловлює слова подяки усім учасникам, фіналістам та переможцям творчого конкурсу есе «Один день». Усі роботи були не тільки унікальними та неповторними, але й сповненими надією на мирне та світле майбутнє нашої країни. Зважаючи на високий рівень зворотного зв’язку, численні відгуки та неймовірний інтерес, який виявляли учасники впродовж конкурсу, Фонд вирішив, що кожен учасник повинен отримати нагороду.

Таким чином, усі охочі можуть отримати електронний сертифікат про участь у конкурсі, заповнивши невелику форму за цим посиланням – https://forms.gle/CTybwL2vJSeYHGn77

Крім того, усі фіналісти конкурсу зовсім скоро отримають електронні сертифікати, які будуть надіслані на ті електронні адреси, з яких були надіслані есе. Переможці конкурсу також незабаром отримають оригінали дипломів переможців разом із призами від Фонду. Ми переконані, що цей сертифікат стане трампліном для ваших наступних перемог і здобутків.

Конкурс проводився в рамках Меморандуму про співпрацю між Фондом Ріната Ахметова та Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України. У ньому взяли участь школярі 9-11 класів із Донецької, Луганської, Запорізької та Харківської областей.

– «Один день» – один із проєктів Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова. Його мета зберегти свідчення очевидців про день, коли для них почалася війна. Все це робиться для переосмислення важливості миру і заради мирного майбутнього країни. Музей зібрав уже понад п'ять тисяч свідчень жителів Донбасу про воєнні події, розказаних із перших вуст. Вони оповідають про важкі долі людей, життя яких назавжди розділилося на «до» і «після» збройного конфлікту на сході країни, – розповіла Ірина Блажан, головна директорка програм Фонду.

Нагадуємо, що триває збір історій для безпрецедентного проєкту «Голоси Мирних. Музей Фонду Ріната Ахметова» – найбільшого в Україні зібрання свідчень Мирних про збройний конфлікт на Донбасі.

Якщо ви житель Донбасу, розкажіть свою історію світу! Для цього перейдіть за посиланням https://civilvoicesmuseum.org/my-story і заповніть невелику анкету. Також ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії 0800509001 і попросити про психологічну допомогу. Її надають фахівці, які пройшли навчання за курсом «Травма війни».

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію