Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

Фонд Ріната Ахметова від початку повномасштабної війни передав понад півмільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України
09.02.2023

Минув уже майже рік, як життя кожного українця змінилося назавжди. Через російське повномасштабне вторгнення сотні тисяч людей опинилися на межі гуманітарної катастрофи. За цей час Фонд передав для мешканців України понад півмільйона наборів із продуктами першої необхідності. 

З перших днів війни Фонд Ріната Ахметова зосередив і спрямував усі зусилля на допомогу нужденним, системно забезпечуючи їх продовольчою підтримкою. Цю турботу та допомогу відчули на собі мешканці 22 областей України. Від міста-фортеці Бахмута до гостинного Львова, який прихистив велику кількість переселенців. Від понівечених Гостомеля, Бучі та Чернігова до деокупованих Ізюма, Лимана й Херсона.

Щодня волонтери Фонду Ріната Ахметова формують тисячі продуктових наборів. Зі свого боку бригади мобільної видачі Фонду, часто попри обстріли та небезпеку, доставляють їх у найгарячіші точки нашої країни.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію