Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

5 причин відвідати виставку ГОЛОСИ, що відкриває мультимедійний простір Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова
20.02.2024

Днями у Музеї історії міста Києва розпочнеться виставка ГОЛОСИ, яка відкриє мультимедійний простір Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова з арт-інсталяцією від творців GOGOLFEST, креативного партнера виставки. Чому її варто відвідати? Є щонайменше п'ять вагомих причин долучитися до цього заходу найближчим часом.

  1. Участь у події всеукраїнського масштабу, адже Музей «Голоси Мирних» є найбільшим у світі та Україні музеєм, який зібрав свідчення людей про пережите під час російсько-української війни. Його архів містить вже понад 100 тисяч живих історій. Після років існування у онлайн-просторі Музей відкриває свій фізичний простір у відповідь на запит часу.
  2. Особистий досвід, який занурить в експозицію глибоко та об’ємно, залучивши різні органи відчуттів у багатовимірному мультимедійному просторі, створеному митцями GOGOLFEST. Кожен відвідувач виставки стане не лише її глядачем, а й учасником завдяки ефекту присутності, залученості у єдиний простір, створений відео, аудіо та фізичними артоб’єктами.
  3. Ексклюзивна можливість доторкнутися до творів сучасних українських музикантів та акторів. Це саундінсталяція з об’ємним п’ятиканальним звуком, саундтрек до якої написала композиторка Яна Шлябанська, використавши справжні голоси героїв Музею «Голоси Мирних». Це поетично-музична композиція від команди акторів «Дах-тріо». Це унікальний відеоряд із компіляції документальних кадрів, анімації та відеоарту. Їх почують та побачать тільки відвідувачі виставки ГОЛОСИ.
  4. Можливість сформувати власну «дорожню карту» у нинішній точці історії, відчути орієнтири та відшукати для себе відповіді на ключові запитання сьогодення: хто я? хто ми? куди ми рухаємося? як не втратити надію?
  5. Нові враження та знання, які надасть експозиція — як через історії людей, так і через обговорення важливих тем щодо збереження національної пам’яті, свідчень для майбутнього встановлення справедливості, правди про війну в Україні.

Креативний партнер виставки: GOGOLFEST
Системний партнер: Музей історії міста Києва
Організатор: Музей «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова
Відкриття: 22 лютого 2024 року (за запрошеннями).
Виставка працюватиме для широкого кола відвідувачів з 23 лютого по 24 квітня 2024 року.

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію