Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Вікторівна

«Змушена була лікувати дитину у психолога, бо після обстрілу з'явилися вади мови»

переглядів: 86

Через війну ми втратили власне житло двічі: ми ВПО з 2015 року. Спочатку жили у Донецьку. Через сильні обстріли виїхали в Україну. Змушена була лікувати дитину у психолога, бо після обстрілу з'явилися вади мови. Дитина змінила 4 школи через переїзди. У 2018 придбали житло у Слов'янську, а вже у 2022 році знову вимушені були тікати.

Найважче було покинути власний будинок, залишитися без роботи, їхати в нікуди і починати все з початку. Жахливими були обстріли.

Через відсутність світла, газу, води ми готували на вогнищі, продукти зберігати також було ніде. Не працювали аптеки, а де і відкрилась, не було потрібних ліків, які я змушена пити постійно, дитина не могла пройти лікування очей, ніде було купити потрібні краплі і вітаміни для очей.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Слов'янськ 2014 2015 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій