Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Інна Іванівна

«Життя кардинально змінилося, коли до нашого будинку влучив снаряд»

переглядів: 537

Я народилася у Дружківці Донецької області. Там навчалася, закінчила технікум, переїхала до Горлівки. Вийшла заміж, народила сина, йому зараз 53 роки. Найчастіше згадую сім'ю, вона була дуже дружня.

Життя кардинально змінилося, коли до нашого будинку влучив снаряд. Син із сім'єю поїхав до своїх друзів до Росії, а я сподівалася, що все налагодиться. Було шкода кидати все нажите майно, але все ж таки довелося виїхати.

Коли було бомбардування, ми перебували у другій лікарні. Мене запросили до себе знайомі, і я погодилася, бо виходу не було. Вони поселили мене в хаті, у ній все було.

Я отримувала допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Вона грала велику роль для мене, тому що пенсія маленька, я хворію, гроші йдуть в основному на ліки, супи та каші.

Хотілося б забути про війну. Мрію про мирне небо, хороше життя, достаток для всіх, щоб люди любили одне одного.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Горлівка Текст Історії мирних пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій