Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Альона Гараніч

«Зараз важко уявити, як я буду далі жити після народження третьої дитини»

переглядів: 193

В перший день війни я була вдома – вагітна, із двома дітьми, яким тільки чотири і шість років. Зовсім не мала уявлення, що потрібно робити. Шокувало, коли побачила, як літають ракети понад домівкою.                      

Поки ми були в окупації, були проблеми з їжею, бо магазини не працювали, а коштів не було. Допомагали батьки, які знаходились в сусідньому селі. Зараз ми вже виїхали і забрали маму. Виїхати було дуже важко, бо в окупації ми не мали коштів на дорогу.

Зараз ми в безпеці, але дуже мені дуже складно, тому що скоро народжувати, син іде в перший клас, і як все буде відбуватися – не маю уявлення.

Під час воєнних подій мене зворушило, що люди не покидали своїх чотириногих друзів, а забирали їх із собою, навіть не знаючи, куди будуть їхати. 

Нажаль, роботи у мене немає, і раніше не було. Отримувала тільки дитячі кошти. У мене є діти, і наразі я намагаюся робити все, щоб вони не бачили всьго того жахіття, що відбувається, але це складно. Але ми - єдина країна, і ми переможемо.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми малозабезпечені внутрішньо переміщені особи 2022 окупація Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій