Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
В'ячеслав Барковський

"Загинули через кілька днів після смерті мами"

переглядів: 74

49-річний В'ячеслав Барковський загинув 22 березня 2022 року в підвалі житлового будинку в Маріуполі. Під час обстрілу обвалилася частина під'їзду багатоповерхівки.

Загинули через кілька днів після смерті мами

В'ячеслав народився та виріс у Маріуполі. Останнім часом працював вантажником на ринку. Разом із 40-річним братом Олександром та мамою Ганною жив у Лівобережному районі Маріуполя.

Лівобережжя з початку повномасштабної війни потрапило під цілодобові обстріли. Виїхати звідти було неймовірно складно.

Сім’я Барковських залишалася вдома. Коли на початку березня зникло газопостачання, вони шукали їжу та воду, дрова, аби приготувати щось на багатті. Було дуже холодно. Барковські чекали на евакуацію…

«Сини жили разом із мамою. 17 березня вона загинула, того дня ночувала у своїй квартирі на восьмому поверсі. Було попадання у верхній поверх і її завалило плитами. Олександр та В'ячеслав були в підвалі», – розповіла Олена, колишня дружина брата загиблого.

В’ячеслав та Олександр загинули через кілька днів після смерті мами – 22 березня 2022 року. Тоді російські війська вкотре обстріляли будинок на вулиці Московській. Під завалами загинули й сусіди родини.

У В'ячеслава Барковського залишився племінник. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій