Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Ногаш

"За ним сім’я була – як за стіною, і це не лише слова"

переглядів: 88

Володимир Ногаш загинув 17 березня 2022 року в Маріуполі. У квартиру, де він перебував, влучила ракета. Володимирові було 42 роки.

За ним сім’я була – як за стіною, і це не лише слова

Володимир мешкав у Маріуполі. Любив готувати, рибалити та відпочивати на морі. Мріяв про власний будинок, куди діти будуть приїздити вже зі своїми родинами та онуками.

Володимир працював старшим майстром на металургійному комбінаті імені Ілліча. Мав відзнаки за працю.

«Це – важка робота. Він приймав складні рішення, наполегливо працював для вирішення важливих ситуацій. Неодноразово отримував золоту зірку компанії», – розповіла дружина Світлана.

17 березня 2022 року Володимир був у квартирі своїх батьків, хотів їм допомогти. Затягував вікна в батьківському помешканні плівкою – скла там уже не було. У той час в їхню квартиру на восьмому поверсі влучила ракета: залетіла зі сторони двору, а вилетіла – з іншого боку. Володимир загинув миттєво.

«Замало слів, щоби описати мого чоловіка. Він завжди допомагав усім – чим міг і навіть більше. Ніколи не думав про себе, лише про сім‘ю. Чуйний, уважний, дуже добрий, за ним сім’я була – як за стіною, і це не лише слова. Своє життя він віддав за своїх батьків», – розповіла Світлана.

Невдовзі мати Володимира померла від хвороби. У нього залишились донька, син, дружина, батько та брат.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій