Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Софія Миколаївна Бренер

«З трьома дітьми я прожила місяць в окупації»

переглядів: 102

Коли почалась війна, я була одна з трьома дітьми. Мій чоловік був у плаванні. Мені потрібна була дитяча суміш, я її шукала по всьому місту. Спочатку ми поїхали до рідних в центр. Але звідти пішли до церкви, побули деякий час там, а згодом повернулися додому. 

З вікна я бачила перестрілки ЗСУ з окупантами. Місяць прожила в окупації - це було дуже страшно. Їжу нам привозили волонтери, але згодом харчі почали закінчуватись. 

Дорога з дітьми була важкою. Блокпости росіян ми проїжджали дуже довго. На щастя, нас не чіпали.

Я виїжджала за кордон, але все ж таки повернулась додому. Майбутнє дітей я бачу тільки в Україні. Залишаємось поки в Сумській області. Мрію повернутись до Херсона, щоб у моїх дітей було гідне майбутнє.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими Біженці окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій