Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ілля Андрійович Швидько

"Я мрію, щоб скоріше закінчилася війна, і ми змогли поїхати в український Донецьк додому"

переглядів: 63

У мене велика сім'я, мама папа і молодший брат, ще є класний кіт. Ми живемо у Харкові. Я з 4 років займаюсь футболом. Нажаль, зараз команда роз'їхалася, тому поки не маю можливості тренуватися.

Були вимушені переїзжати з Донецька в Харків, залишили своє житло, а потім коли почали бомбити Харків, теж виїзжали. Жили в Хмельницкій області, а потім знов повернулися у Харків. Ще я не бачу своїх бабушек і дедушку, вони живуть в Донецьку і не можуть виїхати звідти до нас.

Я мрію, щоб скоріше закінчилася війна, і ми змогли поїхати в український Донецьк додому. Дуже скучив за футболом, хочеться побути вболівальником на великому стадіоні. А ще у мене зламався телефон. Батьки наразі не можуть купити його. Тому дуже хочу новий телефон.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти обстріли Донецька розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій