Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юрій Швачко

"Я зроблю все можливе, щоб допомогти будувати сильну і процвітаючу державу"

переглядів: 99

Юрій Швачко 12 січня 2008 року

Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва, 1 курс

Моя Україна майбутнього

Мир - це найвище бажання майже кожної людини. Для мене мир - це стан, коли люди живуть у згоді та повазі одне до одного. Це відсутність конфліктів, насильства, війни і страждання. Мир – це можливість розвиватись, творити, кооперуватись та підримувати одне одного у досягненні спільних цілей.

Я уявляю Україну майбутнього як країну, яка визначається внутрішнім щастям своїх громадян та міцними інституціями, які працюють на благо суспільства. Уявляю його як країну, де незалежність з'єднує наш народ, а не поділяє його. Україну, де права та свободи кожної людини дотримуються і захищаються. Це країна, де корупція і беззаконня не мають місця, а справедливість та рівність стають нормою.

Коли Україна переможе у своїх демократичних зусиллях,  я буду радий. Я буду гордий, що є частиною цього народу, який виявив мужність і визволився від утиску. І тоді я зроблю все можливе, щоб допомогти будувати сильну і процвітаючу державу. Я буду працювати над вдосконаленням освіти, науки та технологій, щоб наша країна стала лідером у світі. Я буду сприяти розвитку мистецтва, культури та спорту, щоб Україна була відома своїм культурним багатством.

Моя роль у будівництві майбутньої України полягатиме в активному участі у громадському житті. Я буду прокладати шляхи до покращення соціально-економічного розвитку моєї країни, долучатися до вирішення складних проблем та підтримки ініціатив, що стосуються підвищення якості життя громадян. Я буду завжди відкритим до співпраці з громадськістю та державними структурами, щоб забезпечити взаємодію та довіру між всіма сторонами.

Зберегти нашу культуру та історію буде основною складовою моєї роботи в ім'я майбутнього. Зараз, більше ніж будь-коли, ми повинні бути зрілими та усвідомленими, щоб побудувати майбутню Україну, яку ми хочемо видати нашим нащадкам.

Наша країна стоїть перед безліччю викликів і можливостей, і лише через нашу спільну мудрість, освіченість та розуміння ми зможемо зробити великі зміни. Це час, коли ми повинні відмовитися від корупції, визирнути за громадянськими інтересами і прийняти власну відповідальність за майбутнє. Важливо бути активними та обізнаними громадянами, брати участь у демократичних процесах, сприяти розвитку освіти, культури та науки.

Ми маємо працювати над збереженням природних ресурсів та екосистем, будувати стійке економічне майбутнє та забезпечувати справедливі умови для всіх громадян. Наші нащадки заслуговують на життя в країні, де права людини та рівні можливості є основоположними цінностями. Тож залишимо позаду байдужість та вперто діймемо своїх мрій та цілей. Нехай кожен із нас стане краплиною, яка утворить потужний потік змін. Зацікавимось політикою, ставаймо частинкою рішень і приймаймо відповідальні рішення.

Ми маємо можливість впливати, будемо активними громадянами, об'єднані в діях та бажанні створити справжню, процвітаючу Україну для нас і наших нащадків.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Львів Текст Історії мирних молодь Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій