Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Кирило Анатолійович Горбатюк

«Я збирав сніг і топив його у відрах»

переглядів: 81

Першого березня Маріуполь повністю був заблокований від зовнішнього світу. У місті нічого не працювало, життя зупинилось. Води не було, я з сусідами збирав сніг і топив у відрах. Аби набрати питної води, під обстрілами ходили до джерел. Я не міг повірити, що таке можливеув двадцять першому столітті. 

Було дуже страшно - місто бомбили постійно, але все ж таки я вирішив виїжджати.

Я їхав дуже довго з колоною машин. Було дуже багато блокпостів росіян, які мене роздягали на предмет татуювань. У мене татуювання були, тому огляд був ретельним, але затримувати мене не стали. Наступного дня виїхали мої батьки. Разом ми всі зустрілись вже у Запоріжжі.  Згодом мої батьки повернулись до Маріуполя. Я дуже хочу їх побачити, тому сподіваюсь на перемогу України та повернення додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій