Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я запанікувала, була налякана і закрилася у собі"

переглядів: 44

Мені 37 років, звуть мене Тетяна, і я живу у місті Херсоні. Рано вранці я прокинулася від вибухів. Спочатку не розуміла, що відбувається, але потім в соціальних мережах почали писати про вторгнення російських військ у наше місто.

Я запанікувала, була налякана і закрилася у собі. Постійно переживала. Купити продукти харчування, гігієнічні засоби та ліки було дуже складно. Черги були величезні, а ціни - дуже високі.

Нам довелося стикнутися з нестачею їжі та води, коли вороги поцілили у нашу інфраструктуру, і у нас не було ні води, ні світла, ні опалення. Ми розтягували їжу, воду доводилося брати у гаражі, аби обігріватися газовою плитою та гарячими пляшками у постелі. Більшість часу ми проводили на кухні, де нам було тепліше.

Зараз ми живемо всі разом. Чоловік дуже схуд, дитина стала замкнутою, а я стала дуже знервованою. У нашу квартиру прилетів снаряд, він пошкодив раму, пробив скло у дверях та вклався в одну з них.

11 листопада 2022 року нас звільнили. Я плакала, раділа і не могла повірити, що ми нарешті дочекалися.

Наразі я офіційно не працюю, але планую зміни. Ймовірно, я знайду роботу в сфері інформаційних технологій.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій