Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Валеріївна Щербакова

"Я залишилася без роботи, моя сестра з Бахмута – без житла"

переглядів: 142

Я заміжня. Дітей у мене немає. У перший день війни я знаходилась на лікарняному. По-перше, під час війни я залишилася без роботи. По-друге, моя рідна сестра проживала у Бахмуті і вона лишилася без житла. Це найважчі моменти. 

Шокувала неочікуваність, несприйняття того, що відбувається. У нас вимикають світло. Вода, газ є. Я виїжджала, але ненадовго. Були труднощі з транспортом. Дуже важко і довго добиралися до Вінниці. Ми були з маленькою дитиною, моєю онукою. Нам дуже допомагали волонтери. Побули ми там недовго і повернулися додому.

Психологічно складно, але ми вже звикли до війни. Боремося як можемо. Хотілося б, щоб війна закінчилась якомога скоріше.

У мене загинув син три роки тому, і відтоді все обірвалося. Тому про майбутнє своє я не думаю взагалі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирноград 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій