Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Вікторівна Гузій

«Я закривала дітям очі, коли ми проїжджали повз мертвих людей»

переглядів: 73

Все життя я прожила в Маріуполі. У перший день війни мала йти на роботу на Азовсталь. Я не знала, куди бігти і що робити. Все ж таки поїхала працювати. До 26 лютого ходила зупиняти цехи, а потім вже не було такої потреби, адже завод зупинився.

Два тижні з родиною жила під обстрілами без води, газу та світла. Це був жах. Коли виїжджали з міста, то не знали, куди саме, бо ніякої інформації не було через відсутність зв’язку. Мені доводилось дітям закривати очі, аби вони не бачили трупи на вулицях.

Дорога була важкою, доводилось ночувати в полі, але все ж таки мені вдалося врятуватись. Зараз живу в Київській області. Щодня чекаю на перемогу та повернення додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя окупація обстріли "Азовсталі"
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій