Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Макар Мунтяну

"Я вірю, що Україна має велике майбутнє"

переглядів: 226

Мунтяну Макар

9 клас, Херсонський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33"

Вчителька, що надихнула на написання: Рукасевич Юлія Юріївна

Конкурс есе "Моя Україна майбутнього"

Що для мене означає мир сьогодні – це в першу чергу перемога тільки України, щоб не було вибухів, бесоних ночей, щоб Україна повернула всі свої території (Крим, Донецьк, Луганськ, Херсонську область, Запорізьку ).

Яку я бачу Україну майбутнього: Квітучу, радісну, всі жителі України будуть радіти, веселитись. І коли Україна переможе це зміне ставлення іноземців до українців, вони почнуть поважати український народ.

Коли Україна переможе, я відчуватиму безліч почуттів, таких як радість, гордість, подяку і сум за тими хто постраждав від війни. Перше що я зроблю, коли Україна переможе це вшаную пам’ять тих, хто постраждав від війни.

Ось деякі конкретні речі, які я планую зробити:

  1. Приєднатись до будівельних робіт. Я хочу допомогти відбудувати мій дім, школу та інші важливі будівлі.

  2. Допомагати людям, які втратили все. Я хочу допомагати людям знайти житло, роботу та інші необхідні ресурси.

  3. Брати участь в освітніх програмах. Я хочу допомогти людям і світу дізнатися про те, що сталося під час війни і як ми можемо запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

Я також хочу продовжувати вчитися і розвиватися. Я хочу стати сильним та успішним громадянином України, який може внести свій внесок у розвиток країни. Я впевнений, що Україна переможе.

Ми сильна країна з незламною волею. Ми разом відбудуємо нашу країну і зробимо її ще краще, ніж раніше. Я вірю, що Україна має велике майбутнє.

Ми сильна і витривала нація, і ми переможемо будь-які труднощі.

"Чому бути УКРАЇНЦЕМ – це моя суперсила"

Україна за останні два роки стала дуже величною ніхто не вірив в Україну але наші хлопці показали що це справжній козацький дух. 24лютого 2022року російські війська ввішли на територію України вони дійшли майже до Києва але наші хлопці дали їм відкоша. ЗСУ почало відбивати клаптик за клаптиком і відсувати ворога все далі і далі але зараз залишилось ще трішки, бо наша Україна буде повністю деокупована та очищена від цих , в мене навіть немає слів, як їх можна назвати. Вони згубили наше життя, забрали мирне небо, забрали нашу віру в завтрішній день. Ми лягаємо спати з думкою хоч би ще разочок побачити сонечко, друзів, і ПЕРЕМОГУ таку нам необхідну. Що я зробив заради перемоги -

22 березня 2022 року ми з татом викрали у окупантів ворожий (БМП), сховали його в себе в дома, цілий місяць він стояв, не хто не знав.

І тут з’явились зрадники, колоборанти, вони розповіли все окупантам, і вони забрали в нас (БМП)🤫🤫. Але я вірю що Україна ПЕРЕМОЖЕ. Обов’язково. І ми напишемо есе «Україна квітуча і щаслива».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення діти перший день війни окупація Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій