Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Іванівна Нестеренко

«Я вірю у ЗСУ та вірю, що наше місто звільнять»

переглядів: 416

«Я хоч і читала всі прогнози, але все одно не вірила, що буде така повномасштабна війна», - розповідає Світлана Нестеренко з Бердянська. 24 лютого у місті пролунали перші вибухи і вона зрозуміла, що всі побоювання підтвердилися. Їй зателефонував знайомий із Мелітополя та сказав, що окупанти вже у них у місті. Тому наступного дня, жінка із сином, взявши лише необхідні речі та собаку в машину – виїхали до Запоріжжя. Вона каже, що дуже боялася за сина, він у неї студент і йому необхідно доучуватися на території України, а у рідному місті його могли призвати до російської армії. «Я за сина злякалася. Я ж розумію, що там робиться у цих бананових республіках» – згадує Світлана. Каже, що в обласному центрі вони мали складнощі з пошуком квартири, бо вони приїхали з собакою. Жінка каже, що вона вірить у наші збройні сили та сподівається, що їхнє рідне місто незабаром звільнять.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бердянськ 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта житло непродовольчі товари робота внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій