Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я вдячна воїнам, які захищають нашу країну"

переглядів: 79

Мене звати Віка. Мені 10 років. Спочатку я жила в місті Горлівка, але я не пам'ятаю його, бо наше місто окупували і в 2 роки я переїхала до Краматорська. В цьому році знов війна стала більшою і там сказали виїхати, бо небезпечно, ми переїхали до міста Дніпро.

Мені Краматорськ подобається, бо місто чисто і гарне і там дуже гарний сад Бернацького, ми на вихідних часто там бували. І в мене там гарна школа і дитячий майданчик. Дніпро мені сподобався, бо тут гарний мост і набережна і гарний пляж, ми влітку ходили купатися. Багато високих красивих будинків. Влітку у мене з'явилися подруги та друзі, але зараз школа і всі навчаються та мало гуляють.

Ми переїхали в інше місто, винаймаємо маленьке житло і в мене немає своєї кімнати, тому мені іноді сумно. А найбільше я сумую за подругою Анею і за своїми іграшками. Я вдячна воїнам, які захищають нашу країну та мрію про Перемогу і Мир. Дуже хочу, щоб Святий Миколай подарував мені іграшку та солодощі, буду вдячна за подарунок.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій