Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Миколаївна Дорофеєва

«Я рятувала маленьких янголят у лікарні Краматорська»

переглядів: 207

Катерина Миколаївна до останнього рятувала життя маленьких дітей, але через постійні обстріли дитяче хірургічне відділення у Краматорську закрили

Я працювала в дитячій хірургії у Краматорську і рятувала маленьких янголят, які постраждали у цій проклятій війні. Через регулярні обстріли лікарні, в цілях безпеки, її згодом закрили - тому що велика відповідальність лежала на медиках.

Найбільше мене шокувало те, що до нас в хірургію привозили маленьких діточок, які були травмовані й скалічені війною.

Згодом я з сином виїхала з Краматорська і поселилась в Дубні. На жаль, чоловік, батьки, бабусі й дідусі залишилися в рідному місті, щоб підтримувати державу, допомагати людям і ЗСУ.

Дякуючи Богу і чудовим людям в нашій країні, ми не зіткнулися з гуманітарною катастрофою. Волонтери допомагають нам упродовж шести місяців війни.

Про війну мені нагадують уламки скла з вікна хірургічного корпусу в Краматорську. Важко уявити, скільки терплять люди, скільки було поранено невинних дітей, яким скалічено долю на все життя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій