Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина

«Я прокинулась у гуртожитку від вибухів»

переглядів: 46

Ірина до останнього не вірила, що почалась повномасштабна війна

Мені 19 років. Я жила в гуртожитку в місті Харкові, навчалась в Інституті радіоелектроніки. 24 лютого я виїхала до міста Миргорода. Потім, на початку осені, переїхала до батьків в Охтирку.

24 лютого я прокинулась вранці від вибухів. До останнього не вірила, що розпочалась війна. Знайшла знайомих і ми разом виїхали з міста. В дорозі проблем не було. Складно було потім шукати житло. До того ж деякий час був дефіцит певних товарів.

Зараз я живу з батьками і продовжую навчатись дистанційно. Я займаюсь програмуванням, на це йде більша частина мого часу. Щоб якось відволікатись від сумних новин, я куховарю.

Думаю, що на початку 2024 року війна має скінчитись. Я мрію, що Харків відновлять і у майбутньому я там житиму, працюватиму, митиму власну родину.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних молодь переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій